donderdag 12 april 2018

BvL/ALS-voorzitter Valies: 'Alleen in eenheid kunnen wij intimidatie en onderdrukking bestrijden'

Valies roept alle shopstewards op zich te buigen over de ‘aanval’ van minister Ferrier


Het bestuur van de Bond van Leraren (BvL) en Alliantie van Leerkrachten in Suriname (ALS) heeft een week na de beëdiging van Lilian Ferrier als nieuwe Onderwijsminister geconstateerd, dat er weer sprake is van intimidatie en onderdrukking naar de leraren toe. Dit meldt het Dagblad Suriname vandaag, donderdag 12 april 2018.

Initieel werd de indruk gewekt, dat de vakbonden de kat uit de boom kijken, er werd namelijk met geen woord gerept over de nieuwe gesprekspartner van de bonden. Echter blijkt daarin een verandering te komen.

Op social media circuleert een bericht, waarin vakbondsleider Wilgo Valies alle shopstewards oproept om zich te buigen over de ‘aanval’ van minister Ferrier.

Valies bevestigt, dat er morgen vergaderd zal worden in het BvL-centrum. 'Wij zullen nagaan welke stappen ondernomen moeten worden wanneer de minister aan onze rechten en verworvenheden komt. Alleen in eenheid kunnen wij intimidatie en onderdrukking bestrijden', aldus Valies in zijn oproep naar de shopstewards toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten