zondag 29 juni 2014

Creativiteit afdeling Voorlichting Surinaamse politie ver te zoeken

Vechtende vrouwen en vechtende vossen

29-06-2014  Door: Paul Kraaijer


Paramaribo - Onderstaand bericht is afkomstig van de website van het Korps Politie Suriname. Creativiteit bij de afdeling Voorlichting van de politie blijkt ver te zoeken te zijn. Immers, waarom wordt een foto van twee vechtende vossen bij dit artikel geplaatst? Waarom juist vossen? Wat is de link met vrouwen? Mij ontgaat dat volkomen.

Als je als medewerker van die afdeling even met de handen in het haar zit, omdat het maar niet lukt een passende afbeelding bij het bericht te vinden, plaats dan helemaal geen afbeelding of foto. Dat is beter dan een foto te plaatsen die volledig misplaatst is.

Overigens kan ook nog opgemerkt worden, dat over het algemeen de inhoud van de politieberichten abominabel is. Wanneer neemt het korps iemand in dienst bij de afdeling Voorlichting, die ten eerste de Nederlandse taal machtig is en ten tweede in staat is om inhoudelijk goede en volledige berichten te schrijven waardoor je als lezer niet met vragen blijft zitten.


Vechtende vrouwen verwonden elkaar

Twee vrouwen zijn elkaar te lijf gegaan vanmiddag  aan de Ladesmastraat. Daarbij heeft de ene een steekverwonding opgelopen in de buikstreek en de andere heeft een barstverwonding opgelopen aan het hoofd. Zij zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De reden van deze vechtpartij is nog niet duidelijk. Nadere informatie volgt.