dinsdag 18 december 2018

Suriname Mirror voegt iets toe met oog voor kwaliteit en lezers

Suriname Mirror ziet het levenslicht


Suriname Mirror  brengt met ingang van 19 december 2018 op zelfstandige wijze geheel (politiek en anderszins) onafhankelijk een dagelijkse selectie van Surinaams nieuws uit Suriname, Nederland en de rest van de wereld en relevant nieuws uit Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, in alle kleuren van de regenboog (en van het politiek woelige Surinaamse spectrum). Daarnaast wordt nu en dan eigen nieuws gebracht, heeft zij een eigen columnist Den Blauwvinger en levert Alphons Levens met regelmaat exclusief zijn gedichten.

Het merendeel van het nieuws is afkomstig van diverse kranten en nieuws- en overige websites. Maar, veelal door de webredactie te Paramaribo aangevuld – met bronvermelding – met bijvoorbeeld extra informatie, artikelen, pdf-documenten via een Scribd- en Issuu-account, links, foto's en video's om de lezers zo volledig en juist mogelijk te informeren. Taal-, journalistieke- en andere fouten worden door de webredactie, vanzelfsprekend en noodzakelijk, uit elk oorspronkelijk artikel verwijderd.
Relevante artikelen in buitenlandse media worden vertaald naar het Nederlands.

De webredactie is ervaren en bundelt op de Suriname Mirror website nieuws overal en nergens vandaan – door het wereldwijde net af te speuren, door speciale in een continue stroom via e-mail op trefwoorden te ontvangen zogenoemde Google News Alerts en door een eigen netwerk van contacten – en vooral op een overzichtelijke, prettige en verantwoorde wijze.

Sinds medio februari 2020 is Suriname Mirror  ook eigenaar van en verantwoordelijk voor goldmining-in-Suriname.blogspot.com, dat geldt ook voor jaguar-in-suriname.blogspot.com Daarnaast zijn àlle artikelen van het blog Suriname Tribune geïncorporeerd in Suriname Mirror.   

Wij onderscheiden ons van andere Surinaamse zogenoemde nieuwswebsites.
Wij publiceren nieuws zo volledig mogelijk en foutloos.
Wij nemen niet klakkeloos, zonder na te denken, persberichten, politieberichten, ingezonden stukken, nieuws op Facebook, et cetera over.
Wij denken na met gevoel en passie voor nieuws en taal en met aandacht voor de webbezoekers c.q. lezers.
Wij zijn actief op Facebook en onder de naam Suriname Mirror op Twitter en Instagram en hebben een Skype-account.

Heeft u iets te melden, een ingezonden stuk en/of een tip, laat het ons weten en (met) uw informatie en dergelijke wordt zorgvuldig en op vertrouwelijke wijze behandeld (omgegaan).

Wij hopen op een mooie samenwerking,

De webredactie van Suriname Mirror
Hoofdredacteur
Paul IJ. Kraaijer

Paramaribo – SURINAME
http//Suriname-Mirror.blogspot.com
e-mail: SurinameMirror@gmail.com 
Facebook: SurinameMirror
Twitter: SurinameMirror
Skype: Suriname Mirror

EXTRA: 

* Achter Suriname  Mirror zit geen commercieel doel. We werken uitsluitend met vrijwilligers.
* De weinige advertentie-inkomsten dekken soms wel en soms niet de maandelijkse vaste lasten
* Suriname Mirror heeft geen invloed op de Google Adsense advertenties. Vice versa geldt hetzelfde: de Google adverteerders hebben geen invloed op de inhoud van Suriname Mirror !
* Verreweg de meeste berichten komen van gerespecteerde media of nieuwsdiensten.
* Suriname Mirror re-publiceert ook artikelen, columns en blogs die voorbij onze eigen mening gaan.
* Op het merendeel van geplaatste artikelen, fotomateriaal en video’s, columns, opinies en blogs rust het copyright (©) van de auteur, dan wel van de uitgevende nieuwsdienst.
* Suriname Mirror is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikelen, columns, opinies, blogs, video’s, persberichten, ingezonden stukken en andere berichten, betrokken van derden.  Suriname Mirror is wel verantwoordelijk voor de inhoud van eigen artikelen. 

* Knipsels en foto’s verzamelen we van openbare mediabronnen, Google, en openbare profielen als Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Selectie en plaatsen gebeurt in hoge snelheid vanwege het aantal berichten per dag. Hierbij betrachten we zo goed mogelijk zorgvuldigheid qua copyrights. Heeft Suriname Mirror per ongeluk uw artikel en/of afbeelding geplaatst zonder uw naamsvermelding of toestemming? Laat het ons gewoon even weten en we passen het direct aan naar uw wens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten