dinsdag 5 mei 2020

Tropical Shipping in Zuid-Florida, VS, betreedt Surinaamse markt

Tropical Shipping zal Paramaribo aandoen met wekelijkse afvaarten vanaf 14 mei



Tropical Shipping heeft aangekondigd dat het de haven van Paramaribo zal aandoen met wekelijkse afvaarten vanaf 14 mei. De vervoerder verscheept alles, van kleine pakketten tot gekoelde lading, droge goederen, bouwmaterialen en voertuigen via de nieuwe achtdaagse doorvoer tussen Florida en Suriname.

De dienst naar Suriname vertrekt elke donderdag vanuit de haven van Palm Beach en komt elke vrijdag van de volgende week aan in Paramaribo. De 11-daagse dienst in noordelijke richting vertrekt op vrijdag vanuit Suriname en komt op dinsdag aan in de Verenigde Staten. Tropical heeft N.V. Best Martime Services aan de Van ’t Hogerhuystraat in Paramaribo als haar Surinaamse agent.

Tropical Shipping bedient de Bahama's en het Caribisch gebied, waaronder Guyana, al meer dan 50 jaar en voegde Belize toe aan zijn aanloophavens in 2019.


'Het betreden van de Surinaamse markt past perfect bij Tropical', zegt Mark Lopez, Vice-President van Tropical Shipping. 'Het stelt ons in staat om onze Caricom-buurman te integreren in het netwerk van Tropical voor inter-eiland handel en een tijdige, betrouwbare toeleveringsketen te bieden aan Suriname vanuit de Verenigde Staten en Canada.'

Tropical Shipping maakt gebruik van de modernste technologie waarmee klanten hun lading de hele reis kunnen volgen, ook op zee. Tropical staat bekend om zijn tijdige service en goede communicatie met zijn zakenpartners, iets waar die klanten op zijn gaan vertrouwen.

'Als je in de voedingssector zit, heb je een betrouwbare koerier nodig', zegt Willie Hamed, eigenaar van Plaza Extra, een van de grootste supermarktketens in St. Thomas en St. Croix. 'We moeten consequent verse producten, vlees, melk en andere producten krijgen en Tropical biedt ons al meer dan 30 jaar een uitstekende service. Als er een vertraging is op het vasteland, laten ze het ons weten, zodat we dat kunnen plannen. We zouden niet kunnen doen wat we zonder hen doen.'


(Suriname Mirror/MarineLink/YouTube/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten