vrijdag 31 mei 2019

SLM Airbus A340-313 na vijf maanden onderhoud in Duitsland weer in de lucht

Airbus werd in maart terug verwacht, maar bleef langer weg vanwege extra werkzaamheden


Na ruim vijf maanden afwezigheid van de SLM Airbus A340-313 is het toestel vanaf vandaag, vrijdag 31 mei 2019, weer operationeel op de Mid-Atlantische route. De SLM Airbus is omstreeks elf uur vanmorgen vertrokken vanuit Amsterdam naar Paramaribo. De verwachte aankomsttijd is rond kwart over acht vanavond op de Johan Adolf Pengelluchthaven, bevestigt de afdeling Public Relations van de SLM op Starnieuws.

Sinds december 2018 was het toestel in Hahn, Duitsland, voor het toen geplande onderhoudsschema. De Airbus die aanvankelijk in maart 2019 terug werd verwacht, bleef langer weg vanwege extra operationele/technische werkzaamheden.

Tijdens de afwezigheid van de SLM Airbus werd de Mid-Atlantische route onderhouden door Spaanse en Belgische luchtvaartmaatschappijen.

Het financiële effect van de onderhoudsvertraging was en is nog duidelijk voelbaar, maar er wordt met man en macht gewerkt aan de continuïteit van de nationale trots, zegt de SLM. Door de verschillende aanpassingen zal de komende periode geen inflight entertainment worden aangeboden. Passagiers kunnen gebruik maken van hun eigen gedownloade content op hun mobiele telefoon, laptop en/of tablet. Voor passagiers die met kinderen reizen is er bij het cabine personeel een gratis kinderverwenpakketje te verkrijgen.

De SLM zegt eraan te werken passagiers zo spoedig mogelijk weer te kunnen voorzien van een optimale inflight entertainment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten