vrijdag 31 mei 2019

Politie vindt ruim 6 kilo cocaïne en geld bij twee gewapende verdachten

Narcotica Brigade en Arrestatie Team doen inval in pand - Locatie niet vermeld door politie...


De Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname heeft met ondersteuning van het Arrestatie Team (A.T.) woensdag bij een inval de 33-jarige G.S. en de 37-jarige B. J. aangehouden ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen en de Vuurwapenwet en deelneming aan een criminele organisatie, aldus het korps donderdag 30 mei 2019.

Volgens informatie van de Inlichtingendienst van de politie en het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) moesten op het adres in illegale drugs zijn en de verdachten gewapend. Het korps meldt niet waar de inval plaatsvond.

Bij de inval stuitten de rechercheurs van de Narcotica Brigade en het Arrestatie Team op iets meer dan zes kilo cocaïne, een vuurwapen en -onderdelen, munitie en een groot geldbedrag in Euro’s en Amerikaanse dollars.

De twee verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De drug, het vuurwapen, de vuurwapenonderdelen en het geld zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Deze zaak is in onderzoek bij de Narcotica Brigade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten