vrijdag 1 februari 2019

Meer dan 100 dozen met sloffen smokkelsigaretten aangetroffen in woning te Saramacca

(Bron foto: Korps Politie Suriname)
Twee verdachten aangehouden


Het Arrestatie Team en de Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname hebben woensdag een inval gepleegd in een woning in het district Saramacca. De politie had informatie ontvangen, dat er grootschalige drugsactiviteiten op die locatie plaats vonden, zo bericht het Korps Politie Suriname vandaag, vrijdag 1 februari 2019.

De informatie werd uitgewerkt en de Narcotica Brigade kreeg sterk het vermoeden, dat op dat adres handelingen plaatsvonden die hoogstwaarschijnlijk druggerelateerd waren.

In de woning werden echter geen drugs aangetroffen, maar wel meer dan 100 dozen met sloffen smokkelsigaretten. In verband met deze vondst is de 50-jarige D.K. aangehouden en overgedragen aan de afdeling Fraude, omdat het gaat om een economisch delict. De dozen met sigaretten zijn ook overgedragen aan de collega’s van de afdeling Fraude.

Dezelfde dag meldde de 41-jarige N.J. zich met zijn advocaat bij de politie, omdat hij ook in beeld was gekomen in het onderzoek.. Zowel K. als J. zijn door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten