vrijdag 1 februari 2019

13-Jarige jongen per ongeluk in een arm geraakt door hagel uit jachtgeweer

Geladen jachtgeweer in boot kanaal te Leiding 17 schuift van zijn plaats waardoor schot afgaat

Jongen staat op een afstand van nauwelijks 6 meter van boot en wordt geraakt


De 13-jarige Awish D. is woensdag in de vooravond geraakt door hagel uit een jachtgeweer. De jongen was bij zijn grootmoeder op bezoek. Op een gegeven moment ging hij naar het kanaal te Leiding 17. Daar waren twee mannen op dat moment bezig een aluminium boot het kanaal in te te duwen om vervolgens te gaan jagen. Dit bericht vrijdag 1 februari 2019 het Dagblad Suriname.

De mannen hadden, samen met hun andere spullen, ook een geladen jachtgeweer in de boot geplaatst, maar op onverstandige wijze. Daarbij is het wapen van zijn plaats geschoven, kwam tegen de boot aan met als gevolg dat de trekker overging en een schot werd gevuurd.

De jongen, die op een afstand van nauwelijks 6 meter stond, werd geraakt in zijn rechter bovenarm.

De politie werd erbij gehaald en de zaak werd onderzocht. Uit het onderzoek is naar voren gekomen, dat het wapen niet is gedekt door een vuurwapenvergunning.

De jongen is momenteel ter observatie opgenomen. Hij heeft een gapende wond in de arm. De vader vermoedt dat de wond middels toepassing van plastische chirurgie zal worden behandeld. Het slachtoffer verkeert buiten levensgevaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten