vrijdag 8 mei 2020

NDP’ers jaloers op succesvolle campagnevideo van de VHP

Dankzij aandacht van NDP’ers heeft VHP nog meer succes met haar video


De Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) heeft afgelopen week onderstaande campagnevideo naar buiten gebracht. Het filmpje heeft heel wat tongen los gemaakt van NDP’ers die de VHP beschuldigen van plagiaat, aldus Waterkant.net vandaag, vrijdag, 8 mei 2020. 

De campagnevideo, die in slechts een paar dagen al meer dan 100.000 keer is bekeken, zou namelijk veel lijken op een commercial van Nike.

VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi wuift alle kritiek weg en geeft in een gesprek met ABC Online nieuws inderdaad aan, dat de partij geïnspireerd is door uitspraken van belangrijk mensen in de geschiedenis, maar ook door de manier waarop Nike haar boodschap naar voren heeft gebracht.


'Het staat ook allemaal duidelijk in de disclaimer bij de video, dus we ontkennen niets', zegt Santokhi. Hij vindt het frappant dat juist de NDP zeurt over plagiaat, terwijl die partij haar slogan ‘Yes we can do the job!‘ duidelijk heeft afgekeken van president Obama’s ‘Yes we can!‘.

Ook het bekende NDP logo van een hand met ‘We gaan voor nog vijf‘ is een exacte kopie van de stop-attack campagne van een andere organisatie, aldus Santokhi.

De VHP trekt zich dus niets aan van de kritiek van de NDP. Integendeel, de partij heeft juist dankzij de aandacht van al die NDP’ers nog meer succes met haar video en wordt het filmpje nog meer bekeken. Intussen heeft het filmpje alleen al op de pagina van de VHP meer dan 100.000 views gerealiseerd, zegt Santokhi.

Hij geeft aan, dat de NDP zo reageert, omdat ze zich bedreigd voelt en diarree krijgt van het succes van het VHP filmpje. Tot slot geeft hij de NDP een tip en wel om die kritiek los te laten en zich liever te focussen op belangrijkere zaken in Suriname, zoals het vraagstuk van armoede, de hoge valuta koers, de crisis in allerlei sectoren en de zaak tegen minister Hoefdraad.

Lees ook dit artikel vandaag op Starnieuws....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten