vrijdag 3 augustus 2018

Populariteit van Colombiaanse reggaeton-artieste Karol G groeit met sprongen

Carolina Giraldo Navarro begon in 2006 met het gebruik van haar artiestennaam Karol G



De populariteit van Karol G groeit met sprongen door successen zoals 'Mi cama' en 'Ahora me llama'. Alles wat de zangeres op Instagram publiceerde, wordt een trend en deze keer was dit geen uitzondering.

Carolina Giraldo Navarro (geboren op 14 februari 1991), beter bekend onder haar artiestennaam Karol G, is een Colombiaanse singer-songwriter en reggaeton-artieste.

Tijdens haar jeugd nam ze deel aan de talentenjacht The X Factor. Ze zette haar studie voort in Calasanz in Medellín en studeerde muziek aan de universiteit van Antioquia voordat ze naar New York verhuisde om een muzikale carrière na te streven. In 2006 begon ze met het gebruik van de artiestennaam Karol G.

De zangeres geniet deze dagen van een vakantie in Spanje en heeft verschillende foto's van haar verblijf in dat land gedeeld, waar zij geniet van de zee en de paradijselijke landschappen. Als we de nieuwste publicaties van Karol G bekijken, draagt ​​ze een sexy top en een strakke short.

A post shared by KAROL G (@karolg) on


A post shared by KAROL G (@karolg) on


'Het mooie van dit alles is vrije dagen hebben, je werkt zo veel, en deze plaatsen te kennen', zei de zanger in een van haar Instagram-berichten.

A post shared by KAROL G (@karolg) on


A post shared by KAROL G (@karolg) on




Karol G heeft het beste kunnen halen uit haar talent en sociale netwerken, wiens aantallen haar hebben geholpen om zichzelf te positioneren bij de meest gevierde artiesten.

A post shared by KAROL G (@karolg) on






(Suriname Mirror/La Republica, Peru/Instagram/YouTube/Wikipedia)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten