donderdag 10 mei 2018

Meisje (15) beschuldigt agent van seksueel misbruik

In 2017 schiet vriendin (19) van agent zich door het hoofd met zijn wapen.....


De agent van politie K.J., werkzaam in het bureau Keizerstraat, is afgelopen weekend in verzekering gesteld, verdacht van gemeenschap met een minderjarige. De politieman heeft een 15-jarig meisje van huis opgehaald en haar naar een pension gebracht, waar hij vleselijke gemeenschap met het meisje gehad, zo bericht het Dagblad Suriname vandaag, donderdag 10 mei 2018.

De ouders van het kind zijn erachter gekomen en hebben aangifte bij de politie gedaan. Het meisje had zuigvlekken op haar lichaam en de moeder ontdekte die. De minderjarige noemde de naam van de politieman als dader.

Na de aangifte werd het kind verwezen naar een arts. Zij is zo'n vijf dagen opgenomen geweest in een ziekenhuis op de kinderafdeling.

De politie heeft in het belang van het onderzoek de politieman ingesloten.

Uit het politieonderzoek blijkt, dat de vriendin van de politieman in januari 2017 zich van het leven heeft beroofd. De 19-jarige dame vertoonde een schotwond in haar hoofd ter hoogte van de slaap. Het bleek, dat zij met het wapen van haar vriend, deze zelfde agent van politie, zichzelf door het hoofd had geschoten. Het motief van dit drama heeft bij de familie vraagtekens opgeroepen.

De verdachte in kwestie wordt vandaag op het Parket voorgeleid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten