dinsdag 10 april 2018

Surinaams fastfoodbedrijf Naskip gaat vestigingen openen in Almere en Amsterdam

Naskip Kwatta (Bron foto: Naskip)
Binnen afzienbare tijd ook filialen in Paramaribo-Noord en in de Hermitage Mall



Directeur Glenn Nassy van Naskip NV bevestigt dinsdag 10 april 2018 in het Dagblad Suriname, dat het fastfoodbedrijf de vleugels uitslaat naar Nederland. Amsterdam en Almere zijn, mede vanwege de grote concentratie van Surinamers in die steden, gekozen als vestigingsplaatsen. 

Voorafgaande aan het definitief besluit tot vestiging in Europa is de haalbaarheid onderzocht. Aan de consument wordt fried chicken, French fries en gekookte kolfkoren aangeboden.

Naskip, het eerste fastfood bedrijf in Suriname, is al meer dat 50 jaar bekend en wordt gewaardeerd om haar kip en kipproducten, die volgens een eigen, geheim, recept en verse Surinaamse ingrediënten worden bereid.

In Suriname is Naskip te vinden aan de Henck Arronstraat, hoek Wanica en Verlengde Gemenelandsweg, Kwattaweg, in Latour en te Lelydorp. Binnen afzienbare tijd gaan de deuren van filialen in Paramaribo-Noord en in de Hermitage Mall open. Er wordt werkgelegenheid geboden aan 100 personen.

Suriname kent tientallen nationale en internationale fastfoodrestaurants. De concurrentie neemt toe ook vanwege barbecues langs de straten. De concurrentie is merkbaar, maar doet het bedrijf niet wankelen. De economische crisis die Suriname teistert, heeft ook Naskip geraakt, maar het bedrijf is vanwege de bedrijfsvoering, administratie, organisatie en goede naam vrijwel ongeschonden gebleven.

Het succes van Naskip is volgens Nassy te danken aan de kwaliteit, de smaak, de service en de redelijke prijs. ‘Naskip da’s kip is onze slogan. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten altijd kwaliteit en service hebben kunnen bieden.’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten