dinsdag 10 april 2018

Ruim Srd 150.000 gestolen uit kluis ministerie van Sport- en Jeugdzaken

(Bron foto: YouTube)
Kluis met een snijbrander open gebrand, terwijl wachters belast zijn met de bewaking...


Bij de Administratieve Diensten van het ministerie van Sport- en Jeugdzaken aan de Johan Pengelstraat is gisteren een inbraak ontdekt. Starnieuws bericht vandaag, dinsdag 10 april 2018, te hebben vernomen, dat ruim Srd 150.000 is gestolen uit de kluis, die met een snijbrander is opengesneden. 

De inbraak moet in het weekend hebben plaatsgevonden. Wat er allemaal weg is, weet onderdirecteur Administratieve Diensten, Mitchell Kisoor, nog niet precies.

'Het gebouw is laat in de middag vrijgegeven door de politie. Ik kan niet zeggen om welk bedrag het gaat. De autoriteiten zijn nog bezig met het onderzoek. Wij moeten het resultaat afwachten', zegt hij.

Er moet ook nog een inventarisatie worden gemaakt door het personeel. In het gebouw zijn onder andere ondergebracht de administratieve diensten, personeelszaken, begroting, algemene zaken en de ICT-afdeling.

Het gebouw werd vrijdagmiddag afgesloten, waarna het personeel maandag weer aan het werk kwam. Kisoor zegt, dat er beeldmateriaal is. Verder waren wachters belast met de bewaking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten