dinsdag 10 april 2018

Dronken automobilist in Ecuador vlucht weg terwijl agente zich aan zijn voertuig vastklampt...

Politieagente Angélica Martínez verschillende kilometers meegesleurd in provincie Manabi


Politieagente Angélica Martínez beleefde maandag 9 april 2018 de schrik van haar leven toen ze in de provincie Manabi, Ecuador, verschillende kilometers werd meegesleurd op de weg Portoviejo – Crucita, door een dronken automobilist die wilde vluchten. 

De vrouw klampte zich tijdens de dolle rit wanhopig vast aan het open raam, maar moest plots loslaten waardoor ze met een harde smak op straat viel. Ze raakte gewond en werd in allerijl naar een lokaal ziekenhuis gebracht.



De agente had de man en zijn vier vrienden tegengehouden voor een alcoholcontrole. Toen ze half in de wagen hing door het open raam, drukte de dronken bestuurder plots het gaspedaal in en hij scheurde weg.

De agente werd gefilmd door een motorrijder terwijl ze zich wanhopig vastklampte aan het voertuig, maar plots moest loslaten. Na haar val kreeg ze steun van de motorrijder, die snel de hulpdiensten alarmeerde.

(Bron: Google Earth/Suriname Mirror)
'We zullen het onderzoek niet stoppen tot we de schuldige hebben gevonden', aldus Jose Galvez, het hoofd van de Ecuadoraanse overheidsdienst die zich met transport en het verkeer bezighoudt. 'Dergelijke situaties maken geüniformeerde agenten dagelijks mee in ons land.'

De agente in kwestie raakte gewond aan het hoofd toen ze 'haar kracht verloor en moest loslaten'. De dader pleegde vluchtmisdrijf en wordt opgespoord door de politie. De auto is inmiddels gevonden.




(Suriname Mirror/Het Nieuwsblad/La FM/El Telegrafo/Twitter/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten