dinsdag 3 april 2018

Nurmohamed (VHP): ‘Chinese gemeenschap in Suriname moet kiezen voor veiligheid in 2020’

'Laat u zich niet pakken en misleiden door politieke regering, die sierpaarden plaatst in DNA'


'De overvallen op de Chinese gemeenschap in Suriname gaan rustig door. Er is geen wijziging in het veiligheidsbeleid van de regering Bouterse-Adhin te zien', stelt Riad Nurmohamed, Assembleelid van de VHP-fractie, dinsdag 3 april 2018 in het Dagblad Suriname. 

De belofte van president Desi Bouterse 'slapen zonder diefijzer' is na acht jaren, naar zijn oordeel, niet waargemaakt. 

'Roofovervallen starten weer. Het reshuffelen van de minister van Justitie en Politie is weer misleiden van het volk, bij gebrek aan kennis en kunde om te zorgen voor veiligheid van burgers in Suriname. Wanneer criminelen in je organisatie voorkomen, wanneer criminelen zijn veroordeeld in je organisatie, wanneer criminelen van je organisatie in het buitenland in de gevangenis zitten en in de gevangenis in Suriname, wanneer veroordeelde criminelen benoemd zijn in functies, hoe ga je criminaliteit bestrijden in het land?', vraagt de politicus zich af, doelend op de NDP.

Nurmohamed zegt, dat Chinese ondernemers ook veel hebben moeten investeren in hun winkels, zoals camera’s en een stalen hekwerk om roofovervallen te verminderen. Hun eigen veiligheid is ook in gevaar. Hij roept daarom de Chinese gemeenschap in Suriname op een politieke regering in 2020 te ondersteunen, die heeft bewezen te zorgen voor veiligheid.

'Laat u zich niet pakken en misleiden door een politieke regering, die sierpaarden plaatst in De Nationale Assemblee (DNA) of regering, maar het beleid niet mogen uitvoeren', benadrukt hij.

De Chinese gemeenschap in de wereld heeft state of the art kennis. Hij roept deze ondernemers op om de importwereld in Suriname om te zetten in een investeringswereld van onderzoek, technologie en duurzame ontwikkeling voor Suriname. Dit kan echter niet geschieden als er weer gekozen wordt voor een regering die het volk niet kan of wil beschermen tegen kwade daden en daders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten