dinsdag 3 april 2018

Bestuur bond bij EBS houdt enquête onder management en leidinggevenden

'Er zijn veel klachten over de managementstijl die door de directie wordt toegepast'


Het bestuur van de OWOS, bond bij de Energie Bedrijven Suriname (EBS), houdt een, aldus Starnieuws vandaag, dinsdag 3 april 2018, opvallende enquête (zie onderaan) onder het management en de leidinggevenden. Er zijn volgens het bestuur veel klachten over de managementstijl die door de directie wordt toegepast. 

'Het bestuur ziet een trend waarbij medewerkers zich niet meer durven uitspreken', schrijft de bond aan leidinggevenden.

'De anonieme enquête die gehouden wordt biedt de medewerkers een unieke kans om hun diepste gevoelens over hoe zaken binnen de organisatie lopen, aan de bond kenbaar te maken. Anoniem, omdat wij u de ruimte willen bieden om onbevreesd zaken aan te geven', stelt het bestuur.

De enquête is opgebouwd uit een vijftal vragen en biedt de ruimte aan de medewerkers om aan te geven wat ze graag anders wensen te zien. Het bestuur verzekert degenen die meedoen aan de enquête, dat zeer discreet met de feedback zal worden omgegaan. Vanuit algemene standpunten zullen zaken aan de directie en de Raad van Commissarissen kenbaar worden gemaakt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten