maandag 25 mei 2020

Ex-president Venetiaan: 'Ikhoop dat verkiezingsdag goed resultaat oplevert voor de NPS'

NPS-voorzitter Rusland verwacht meer dan tien parlementszetels in de wacht te slepen
 

Ex-president Ronald Venetiaan hoopt dat de verkiezingsdag 'een goed resultaat oplevert' voor zijn partij, de NPS. Hij merkte op, dat alleen het onderlinge afstand houden vanwege de coronasituatie voor wat problemen zorgde. De afstand van anderhalve tot twee meter werd niet door alle kiezers in acht genomen en van een strakke handhaving door de ordedienst was geen sprake. 

Venetiaans partijopvolger Gregory Rusland verwacht bij de verkiezingen meer dan tien parlementszetels in de wacht te slepen. Dat zei de voorzitter vanmorgen, maandag 25 mei 2020, inde Ware Tijd, toen hij zijn stem ging uitbrengen.

Volgens hem gaat het heel slecht in het land en is verandering van bestuur noodzakelijk. Rusland is voor zijn partij lijsttrekker in Paramaribo. De NPS deed het slecht bij de verkiezingen in 2015. In V7-verband kreeg de partij aanvankelijk slechts twee Assemblee-zetels.

Na het overlijden van VHP-aAsembleelid Shailendra Girjasing van Commewijne kwam Marlon Budike als derde NPS'er in het parlement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten