donderdag 9 januari 2020

Lid CIVD lost aantal schoten gelost op gemaskerde man die hem probeerde te beroven

Overvaller had het gemunt op groot geldbedrag van de CIVD’er 

Dader weet, vermoedelijk met schotwond, weg te rijden


Een lid van de Centrale Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (CIVD) heeft dinsdag een aantal schoten gelost op een een gemaskerde man, die hem probeerde te beroven. De overvaller had het gemunt op het geld van de CIVD’er die kort daarvoor zeker 35.000 Srd had opgenomen, aldus Waterkant.net vandaag, donderdag 9 januari 2020. Waar een en ander gebeurde wordt niet vermeld...

Uit camerabeelden (zie onderaan) blijkt  dat de gemaskerde man uit een grijze wagen stapte die naast het slachtoffer stond geparkeerd. Dit gebeurde nadat de CIVD’er plaats had genomen in zijn auto en wilde wegrijden. Toen het slachtoffer door had wat er gebeurde haalde hij direct een vuistvuurwapen tevoorschijn. De overvaller zag dit en keerde vrijwel meteen terug naar de gereedstaande wagen en stapte in.

Het slachtoffer heeft daarbij drie keer gericht geschoten op de auto van de overvaller. Het vermoeden bestaat dat de rover een schotwond heeft opgelopen. In het filmpje is te zien, dat het de man lukt om in zijn grijze auto weg te rijden. De man is nog voortvluchtig. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten