donderdag 9 januari 2020

''Brugspringer' heeft voor sprong in Surinamerivier zijn vriendin (23) diverse keren gestoken

(Bron foto: Waterkant.net)
Slachtoffer opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo


De man die gistermiddag op de Wijdenboschbrug plotseling uit een taxi stapte en in de Surinamerivier sprong, had eerder 's middags zijn 23-jarige vriendin diverse keren gestoken, zo bericht het Korps Politie Suriname vanmiddag, donderdag 9 januari 2020.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg gistermiddag de melding van een steekpartij op een woonadres te Kasabaholo. Op het woonadres trof de politie een 23-jarige vrouw aan met steekverwondingen op verschillende delen van haar lichaam. Zij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De vrouw was door haar ex-man Andy Biswane aangevallen met een scherp voorwerp. Met dat scherp voorwerp bracht hij haar ettelijke steekverwondingen toe. Na zijn daad vertrok Biswane. Kort daarna kreeg de politie van het bureau Nieuwe Haven de melding, dat een man uit een taxi was gestapt op de Wijdenboschbrug en vervolgens in de Surinamerivier is gesprongen en in de diepte is verdwenen.

De man had een tas in de taxi achter gelaten waarin persoonlijke documenten zaten. De documenten bleken van Andy Biswane te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten