dinsdag 2 juli 2019

Vijf personen om het leven gekomen bij twee woningbranden in Paramaribo - Alle doden zijn zeer jonge kinderen....

Beelden brand Latour (Bron foto: Waterkant.net)
Branden te Pontbuiten en Latour - Een van de slachtoffers baby van 1,5 jaar


Vijf personen zijn vandaag, dinsdag 2 juli 2019, omgekomen bij twee woningbranden, te Pontbuiten en Latour. Dit bevestigt brandweervoorlichter Ulrich Coats, aldus Starnieuws.

Te Pontbuiten kreeg de brandweer omstreeks kwart voor zes vanochtend uur de melding van een woningbrand in de Petrusweg. Hierbij kwam de 2-jarige peuter Delvano om het leven, aldus  het Korps Politie Suriname. De woning was niet tegen brand verzekerd. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitalen Delicten van Politie.

Aan de Ellestraat in het ressort Latour heeft vanmorgen ook brand gewoed. Om kwart voor negen kwam de melding binnen bij de brandweer. Daar gaat het om twee woonhuizen. De brandweer is gestuit op vier verkoolde lijken. Het gaat aldus het Korps Politie Suriname om de 6- jarige Tushero van Hetten, de 4-jarige tweeling Jayden en Adjalia van Hetten en Trishon van Hetten (1,5 jaar). De kinderen waren ten tijde van de brand alleen thuis.

De kinderen waren achtergelaten met een 15- jarige nicht. Dat meisje past vaak op als haar tante moet werken. Toen de brand woedde was zij echter nergens te bespeuren. De buren die de brand probeerde te blussen verklaarden dat zij de kinderen nog konden horen gillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten