dinsdag 2 juli 2019

Suriname heeft er weer een festival bij: het Heerenstraat Festival...

The Back Lot hoopt met festival de binnenstad van Paramaribo weer levendig te maken


Dit jaar wordt er een nieuw festival in Suriname gehouden, het Heerenstraat Festival. Twee weken lang zal de Heerenstraat het culturele hart van Suriname zijn. Organisator The Back Lot geeft op een speciaal gemaakte Faebook-pagina voor het evenement aan, dat het idee en doel is om de binnenstad van Paramaribo weer levendig te maken, zo schrijft de Ware Tijd vandaag, dinsdag 2 juli 2019. 

Daarnaast ook de Surinaamse ondernemers een kans te geven zich te uitten naar iets wat op lange termijn een internationaal karakter moet krijgen.

De Heerenstraat, in het centrum van Paramaribo, is volgens The Backlot een van de mooiste straten. In de naam, de woningen en zelfs de bomen is de gezamenlijke geschiedenis van Suriname en Nederland terug te vinden.

Op een creatieve en culturele manier zal het festival de nadruk leggen op de prachtige binnenstad en haar geschiedenis. De exacte data van het festival worden nog bekend gemaakt. Heerenstraat Festival moet een jaarlijks festival worden, waar het accent ligt op kunst, eten en cultuur....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten