vrijdag 1 maart 2019

Republic Bank investeert Srd 385.000 in renovatie elf toiletgroepen Huize Ashiana

'Deze ouderen hebben op veel manieren dit land met trots gediend'


De Republic Bank heeft Srd 385.000 geïnvesteerd in elf toiletgroepen van de ziekenboeg van Huize Ashiana. Dit renovatieproject maakt deel uit van het sociaal maatschappelijk programma van Republic Bank, ‘The Power to Make A Difference’. Er is negen maanden over gedaan om het project uit te voeren. De toiletgroepen werden gisteren in gebruik genomen, zo meldt Starnieuws vandaag, vrijdag 1 maart 2019.

De bank gelooft er sterk in dat goede sanitaire voorzieningen van groot belang zijn voor mensen, in het bijzonder voor de senioren burgers. 'Deze ouderen hebben op veel manieren dit land met trots gediend. En nu, in hun gouden jaren, is het van cruciaal belang dat ze worden behandeld met het respect, de zorg en de comfort die ze zo terecht verdienen. Het is niet alleen van cruciaal belang, maar vooral eerlijk en rechtvaardig', stelt de directeur van de Republic Bank, Sean Husain.

Huize Ashiana biedt onderdak aan ruim 280 senioren burgers. Door gebrek aan liquide middelen was de leiding van het tehuis niet in staat de toiletgroepen optimaal te onderhouden, waardoor deze in verval waren geraakt.

Directeur Ose Jabini, die tevens zijn laatste werkdag als directeur bij het bejaardentehuis doorbracht, sprak zijn hartgrondige dank uit aan de bank en bemoedigde het personeel van het tehuis om met extra zorg om te gaan met de gerenoveerde ruimtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten