woensdag 27 februari 2019

Bond binnen EBS wil dat Marcel Eyndhoven officieel wordt benoemd tot algemeen directeur

De bond wil niet dat iemand van buiten wordt benoemd als directeur


De bond bij de Energie Bedrijven Suriname (EBS) wil dat Marcel Eyndhoven officieel wordt benoemd tot algemeen directeur van het staatsbedrijf. Hij moet volgens bondsvoorzitter Steve Geerlings de EBS leiden tot het transformatieproces. De bond heeft een algemene ledenvergadering gehouden afgelopen week, waarin deze kwestie is besproken. 

Geerlings zegt vandaag, woensdag 27 februari 2019, op Starnieuws dat ook de stafleden de benoeming van Eyndhoven ondersteunen. Dit is afgestemd met met de staf.

'Er is een grote eenheid onder het personeel en de staf voor de EBS. Wij gaan voor meneer Eyndhoven als algemeen directeur. Hij kent het bedrijf door en door' zegt Geerlings. De staf was ook vertegenwoordigd op de vergadering.

De bond gaat een brief schrijven aan president Desi Bouterse en minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen. De bond wil niet dat iemand van buiten wordt benoemd als directeur, zeker met de ervaringen die opgedaan zijn met Rabin Parmessar, de laatste directeur die van buiten kwam. Sinds het vertrek van Parmessar vorig jaar neemt Eyndhoven waar.

'Wij willen dat hij nu officieel wordt benoemd om het bedrijf te loodsen door het transformatieproces', benadrukt Geerlings. Hij is blij dat er een grote eenheid hierover is bij personeel en staf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten