woensdag 21 november 2018

106-Jarige grootmoeder in Feira Nova, Brazilië,doodgeslagen door indringer voor slechts $ 8

Antonia Conceiçao da Silva was in heel Feira Nova geliefd en in oktober 106 geworden...



Een 106-jarige grootmoeder is brutaal doodgeslagen in haar huis in Brazilië. Antonia Conceiçao da Silva was alleen in haar huis in Feira Nova, een stad met 8.500 inwoners, toen iemand het metalen dak open knipte en door een gapend gat naar beneden klom. 

Volgens rapporten van de Militaire Politie sliep de grootmoeder op haar bank in de woonkamer terwijl haar kleinzoon op een feestje was. Haar fragiele lichaam werd vervolgens door de indringer door haar huis gesleept op zoek naar kostbaarheden.

Maar slechts $ 8 werd uit haar portemonnee gestolen, voordat de verdachte moordenaar het huis verliet, zeiden de politie. Nieuwswebsite Amazonas1 meldt, dat het gezicht van Silva volledig was misvormd door de zinloze overval.


Het levenloze lichaam van Da Silva werd uiteindelijk ontdekt, liggend in een plas van haar eigen bloed lag, toen haar kleinzoon naar huis terugkeerde. Uit politierapporten blijkt ook, dat het lichaam van Da Silva tekenen van wurging vertoonde. De politie probeert nog steeds het aantal verdachten te bepalen.

Een hoofdonderzoeker vertelde G1, dat de moord misschien maar door één persoon is uitgevoerd. 'Het lijkt erop dat het maar één persoon was die haar vermoordde, omdat we tijdens het onderzoek van de plaats delict maar één afdruk van bloed op de muur van het huis vonden', zei Fagno Vieira.



'Op de dag van haar overlijden was er een feest en omdat we geloofden dat dit individu wist van de kwetsbaarheid van het slachtoffer, profiteerde [de verdachte] van het moment dat veel mensen op het feest waren en dat zij alleen was, om het misdrijf te plegen.'

Da Silva, die liefkozend bekendstond als Antonia do Padre, was in heel Feira Nova geliefd. Ze was in oktober net 106 geworden. Tijdens de Moederdag-viering van dit jaar was Da Silva het brandpunt van een beeldopname dat werd vastgelegd door een lokaal mediabedrijf outlet, waarin ze de sleutel onthulde om op haar leeftijd nog in leven te zijn. 'Het geheim is om vrede te hebben in dit leven en de gezondheid in het lichaam', zei ze.

(Suriname Mirror/The Daily Mail/Amazonas1/g1.globo/Jornal o Diario/Twitter/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten