zaterdag 27 oktober 2018

Soedeshchand Jairam gaat samenwerking aan met de VHP

(Bron foto's: VHP)
PV-2020 in oprichting gaat verder onder de paraplu van de VHP

VHP wil in 2020 minstens vier van de vijf zetels in Nickerie behalen


Soedeshchand Jairam, die opgestapt was als voorzitter van de Politieke Vleugel van de FAL (PVF), is een samenwerking aangegaan met de VHP. Jairam en andere kopstukken hebben zich afgeschreven uit de PVF en hebben hun activiteiten voortgezet via PV-2020 in oprichting. Deze groep gaat verder onder de paraplu van de VHP, zo meldt de VHP zaterdag 27 oktober 2018.

Jairam en VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi hebben vrijdag een samenwerkingsdocument getekend.


Naast de samenwerking met PV 2020, hebben zich ook twee andere groepen aangemeld bij VHP Nickerie. Het gaat om een groep onder leiding van Stephen Madsaleh en van de andere is de trekker Hadji Abdul Ilahibaks, ze zijn officieel toegetreden tot de VHP.

Jairam, Madsaleh en Ilahibaks nemen ook zitting in de leiding van VHP Nickerie, in de positie van ondervoorzitter. De bedoeling is ook dat Jairam adviseur wordt van het VHP hoofdbestuur, nadat alle formaliteiten in orde zijn. In gemeen overleg zullen de partijen het proces van integratie en positionering van de leden van PV 2020 verder bespreken. Allen die meekomen, zullen opgenomen worden in de VHP-structuren. Zij zullen eerst hun lidmaatschapsformulieren invullen.

De toetreding van deze groepen betekent een enorme aanwinst voor de VHP, zegt de partij. Er zal gegarandeerd een beter resultaat geboekt worden in 2020. De VHP gaat verder werken aan de eenheid en versterking van de partij om minstens vier van de vijf zetels in Nickerie te behalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten