zaterdag 27 oktober 2018

Cleopatra Jessurun nieuwe directeur van Volksgezondheid

Jessurun geeft haar functie als medisch directrice van het Mungra Medisch Centrum op


Cleopatra Jessurun wordt de nieuwe directrice van Volksgezondheid. Zij gaat haar functie als medisch directrice van het Mungra Medisch Centrum (MMC) inruilen voor deze baan. Dit bevestigt minister Antoine Elias vandaag, zaterdag 27 oktober 2018, op Starnieuws. 

Elias heeft als toenmalig directeur van het MMC samengewerkt met Jessurun.

Directrice Maureen Wijngaarde-Van Dijk van Volksgezondheid heeft per 9 oktober haar ontslag uit overheidsdienst aangevraagd. Ze heeft drie jaar in de functie gediend. Zij heeft aangegeven zich verder en breder te willen verdiepen in de gezonheidszorg. Ze gaat ingaande 1 november met verlof en aansluitend op 1 augustus 2019 met ontslag.

Jessurun zal per 1 januari aantreden bij Volksgezondheid. Haar benoeming is goedgekeurd door president Desi Bouterse.

Per 1 december zal Robert Mohammed aantreden als onderdirecteur van Volksgezondheid. Muriel Ravenberg is onderdirecteur Administratieve Diensten, Georgian Singorawi is onderdirecteur Financieel Beheer.

 Aarti Kalloe is benoemd tot directeur Streekziekenhuis Marwina in Albina. Dit ziekenhuis draait al. De eerste patiënten zijn reeds opgenomen in het ziekenhuis. Er zijn drie specialisten die werkzaam zijn in het ziekenhuis. Na een geruisloze opening moet tegen eind november/begin december de officiële opening plaatsvinden. Sedert 17 september zijn de deuren van de poli van de internist open voor consult.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten