zaterdag 27 oktober 2018

Man (23) aangehouden voor mishandeling en bedreiging partner en moeder

Verdachte verdenkt zijn 20-jarige partner vreemd te gaan


De politie van het ressort Flora heeft onlangs de 23-jarige R.T. ingesloten voor zware mishandeling, mishandeling en bedreiging. Hij heeft zijn partner zwaar mishandeld en bedreigd .Ook zijn moeder heeft hij mishandeld. Dit meldt het Korps Politie Suriname zaterdag 27 oktober 2018.

T. verdenkt zijn 20-jarige partner vreemd te gaan. Hij raakte donderdag 11 oktober zo verhit dat hij haar sloeg en met de dood bedreigde. Toen zijn moeder ertussen kwam kreeg zij ook klappen te incasseren. T. greep vervolgens naar een scherp voorwerp waarmee hij zijn partner wilde steken. Het gelukte haar hem te ontwapenen. Tijdens die handeling liep zij een ernstige verwonding op aan haar hand.

Huisgenoten schakelden de politie in. T. vluchtte bij het zien van de politie. Later op de dag werd hij door zijn zwager, agent, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De moeder en partner van T. zijn na medische behandeling op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heengezonden. Zijn partner is voor verdere behandeling verwezen naar een specialist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten