zaterdag 27 oktober 2018

Fly Allways gaat twee tot drie keer per week rechtstreeks op Havana, Cuba, vliegen

'Cuba is een interessante nieuwe markt voor Suriname'


Vanaf medio november gaat Fly Allways twee tot drie keer per week rechtstreeks naar Havana op Cuba vliegen. Aan de hand van groei zal de frequentie worden opgevoerd in januari met een dagelijkse lijndienst naar de Cubaanse hoofdstad. 

Cuba met iets meer dan 11 miljoen inwoners is een interessante nieuwe markt voor Suriname, aldus Fly Allways.


Cuba is aantrekkelijk als land met hoge ontwikkeling op medisch gebied en het opkomende toerisme. Het straatbeeld in de grote steden, met name Havana, heeft iets authentieks uit de jaren zestig met de oude Spaanse koloniale gebouwen en vele gerestaureerde old timers. De bevolking is hartelijk en de misdaad ontzettend laag in vergelijking met enkele andere Zuid-Amerikaanse landen.

Het grondgebied van Cuba bestaat uit 4.195 eilanden met een gezamenlijke oppervlakte van 110.992 km². Het grootste hiervan is het hoofdeiland Cuba, met een lengte van 1250 kilometer en een breedte van 191 km. Dit is tevens het grootste eiland in de Caribische Zee.

De luchtvaartmaatschappij zegt een succesvol jaar achter de rug te hebben met haar route op de zaterdag naar de 2e grootste stad in Cuba, Santiago de Cuba.

Met veel ondersteuning en nauwe samenwerking met de overheid van Suriname en Cuba, heeft Fly Allways nu de Havana route ontwikkeld. De andere vaste vliegschema’s van deze luchtvaartmaatschappij zijn Curaçao en de Dominicaanse Republiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten