vrijdag 1 juni 2018

Werner Wiels moet binnen vier weken alle gegevens inzake moderniseringsproject Isla overdragen

(Bron foto: Extra/Knipselkrant)
'Het Land en RdK willen juist en volledig beeld werkzaamheden MDPT en gang van zaken rond GZE'


Werner Wiels moet binnen vier weken tijd alle gegevens die betrekking hebben op het moderniseringsproject van de raffinaderij en het Multidisciplinair Projectteam (MDPT) aan het Land en Refineria di Kòrsou (RdK) overdragen. Zo heeft het Gerecht in Eerste Aanleg gisteren in Kort Geding gevonnist, zo bericht vandaag, vrijdag 1 juni 2018, het Antilliaans Dagblad.

Op 16 maart 2018 heeft het Land na daartoe verkregen rechterlijk verlof conservatoir beslag gelegd op papieren en digitale bescheiden van Wiels. Het beslag ziet enkel op gegevens met betrekking tot het raffinaderijproject en het MDPT.

In het kader van die beslaglegging zijn door de deurwaarder kopieën gemaakt van alle gegevens op een aantal bij Wiels aangetroffen digitale gegevensdragers. De gekopieerde gegevens berusten nu onder deurwaarder Ramazan.

Het Land en RdK hebben een zaak aangespannen tegen de voormalige voorzitter van het MDPT om deze gegevens af te dwingen en zo ‘over een juist en volledig beeld van de werkzaamheden van het MDPT en de gang van zaken ten aanzien van GZE en andere geïnteresseerde partijen te beschikken’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten