vrijdag 29 juni 2018

Surinaamse Politiebond heeft gebouw Bikers Unit aan de Zwartenhovenbrugstraat gerenoveerd

Onderkomen fietsende agenten door bond met eigen geld opgeknapt


Het bestuur van de Surinaamse Politiebond (SPB) heeft het gebouw van de Bikers Unit aan de Zwartenhovenbrugstraat geheel uit eigen middelen gerenoveerd. De opgeknapte ruimte is gisteren in gebruik genomen, aldus vandaag, vrijdag 29 juni 2018, de Ware Tijd. 

Bondsvoorzitter Raoul Hellings bracht daarbij in herinnering, dat het bondsbestuur kort na zijn aantreden had benadrukt, dat het geen werk van de werkgever zou doen. 'Dan verbaast het je als je nu ziet dat de bond dit initiatief neemt', zei Hellings in bijzijn van minister Stuart Getrouw en waarnemend korpschef Roberto Prade.

Op verzoek van enkele leden is het SPB-bestuur overgegaan tot renovatie van het bovenste deel van het officiershuis aan de Zwartenhovenbrugstraat, eveneens uit eigen middelen. De politieambtenaren hadden behoefte aan een faciliteit waar ze bij elkaar konden komen om zich te ontspannen.

Terwijl de renovatie gaande was, bleek dat het voor de verzekering nodig was om ook de ruimte van de Bikers Unit drastisch te vernieuwen. Het bondsbestuur besprak dit met de korpsleiding en de minister. Die hadden daar geen bezwaar tegen, maar er was op dat moment geen geld beschikbaar. Daarop besloot het bestuur de werkruimte uit eigen fondsen op te knappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten