vrijdag 9 maart 2018

's Werelds meest sexy weermeisje Sol Perez publiceert video in slechts ondergoed...

In minder dan een uur keken meer dan een miljoen mensen naar de korte beelden van Argentijnse...



Het Argentijnse weermeisje Sol Perez (23) deed haar kleren uit om haar huis op te ruimen in niets anders dan haar ondergoed. De Argentijnse behandelt verrast regelmatig haar 2,6 miljoen volgers op Instagram.



Ze toonde onlangs haar uittdagende lichaamsbouw in een onderwaterclip en kleedde zich vorig jaar uit tot een prachtige bikini.

Maar, haar laatste beelden zijn misschien tot nu toe de meest sexyst. De 24-jarige wordt geconfronteerd met de camera in een roze bh en hoog uitgesneden onderbroek. Ze danst rond in de korte clip voordat ze de camera uitschakelt.

Perez ondertitelde de clip: 'Wanneer je klusjes moet doen rond het appartement, maar niet kunt stoppen met rondneuzen.' In minder dan een uur keken meer dan een miljoen mensen naar de video.

A post shared by Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on


A post shared by Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on


De schoonheid - die voor het Tyc Sports Channel in Argentinië pressenteert - onthulde onlangs hoe ze zich 'vaag en prikkelbaar' voelde toen ze op de weegschaal stond en 44.5 kilo bleek te wegen. Maar, na het veranderen van haar eetgewoonten en levensstijl, zegt de blonde seksbom, dat ze eindelijk van haar lichaam houdt.

Ze zei: 'Ik ben slechts 1m57cm en ik moest leren dat ik nooit dun of lang zal zijn. Ik hou van dit sterkere lichaam. Ik weeg een kilo meer dan in het verleden. Op dit moment ben ik 55.2 kilo. Toen ik op mijn laagste gewicht was, was ik de hele tijd ellendig en voelde ik me angstig in elke situatie. Ik hou van de cultuur rond fitness en de sfeer van een sportschool. Het is trendy om nu trainingsfoto's te posten, maar ik deel alleen wat ik wil dat anderen zien.'

A post shared by Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on


A post shared by Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on


(Suriname Mirror/Daily Star/Instagram/Panorama)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten