vrijdag 9 maart 2018

Mexicaanse actrice en zangeres Eiza González toont schoonheid op social media

Eiza González maakte onlangs nieuws door haar deelname aan de Oscars vanwege haar gele jurk



Zij deed het weer! De Mexicaanse actrice en zangeres Eiza González keerde terug om nieuws te brengen in de belangrijkste entertainmentportalen. De actrice pochte over haar benen in een sexy recente foto die ze op haar Instagram-account plaatste.

A post shared by Eiza (@eizagonzalez) on


De mooie Eiza González maakte onlangs nieuws door haar deelname aan de Oscars vanwege haar gele jurk, dezelfde die tientallen zogenoemde 'memes' genereerde.

A post shared by Eiza (@eizagonzalez) on


De actrice weet echter, dat sociale netwerken een goed alternatief zijn om het middelpunt van de aandacht te zijn en in de belangrijkste nieuwsportalen te zijn.

'Volg me afgelopen weekend', schreef Eiza González in de momentopname die cyberspace in de war bracht. Zoals verwacht vergaten haar duizenden volgers de 'memes' en benadrukten hoe goed de mooie zangeres eruitziet.

'De mooiste van de wereld Eiza', 'Je bent de beste', 'Zonder twijfel ben je een zeemeermin', 'Waardig vertegenwoordigster van de Mexicaanse schoonheid', 'Je bent een liefde', 'Je bent eenentwintig van tien', waren enkele complimenten.

Eiza González weet hoe en op welke manier ze de miljoenen volgers die ze in haar sociale netwerk heeft, voor haar kan winnen, dus aarzelt ze niet om zich continu bezig te houden met dit soort foto's.

A post shared by Eiza (@eizagonzalez) on


A post shared by Eiza (@eizagonzalez) on


A post shared by Eiza (@eizagonzalez) on

(Suriname Mirror/Peru.com/Instagram)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten