vrijdag 10 januari 2020

Onrustige avond voor bewoners Soemintrastraat te Sunny Point: schietpartij en woningbrand

Jongen schiet met jachtgeweer op water halende jongen en meisje

Boze buurtbewoners steken woning schutter in brand...


Waterkant.net bericht donderdagavond 9 januari 2020, dat het op dat moment onrustig was in de Soemintrastraat te Sunny Point. Er waren een schietincident en woningbrand.

Een jongen en een meisje waren water aan het vullen op de hoek en zijn plotseling beschoten door een jongeman van de buurt met een jachtgeweer. Vervolgens sloeg de verdachte op de vlucht en hebben boze buurtbewoners zijn woning in brand gestoken.

Ondertussen was de politie al ter plaatse bezig hem op te sporen. Hij werd niet aangetroffen in de woning. Vermoedelijk hield de verdachte zich schuil in de omgeving.


De brandweer kreeg de melding van de woningbrand. Ter plaatse aangekomen hebben boze buurtbewoners een ruit van een brandweerauto vernield. De politie vroeg meteen assistentie. Via het Command Center werden verschillende Surinaamse speciale politie-eenheden opgeroepen.

Beide slachtoffers werden per ambulance afgevoerd voor medische behandeling. Het meisje is geraakt in haar borststreek, linkerarm en rechterbeen. De jongen is geraakt in zijn rug en rechterarm.

Rond half elf 's avonds was de situatie ter plaatse onder controle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten