maandag 1 april 2019

Ministerie van OWT&C vraagt begrip voor uitloop werkzaamheden Slangenhoutstraat

(Bron foto's: ministerie van OWT&C)
Asfalterings- werkzaamheden Van 't Hogerhuysstraat ter hoogte van Surmac zijn wel afgerond


De werkzaamheden aan de Slangenhoutstraat heeft meer tijd gekost dan was gepland. Het verkeer in de omgeving was vanochtend, maandag 1 april 2019, ontregeld, zo bericht de afdeling Verkeer van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C). 

Het werk zou om vier uur in de ochtend worden afgerond, maar er is meer tijd nodig, zegt Henk Wip, hoofd van de afdeling Verkeer. Vanmorgen ontstond er een verkeersopstopping, omdat de weg nog niet opengesteld is.

De asfalteringswerkzaamheden aan de Van  't Hogerhuysstraat ter hoogte van Surmac zijn afgerond. Beide rijbanen zijn opengesteld voor het verkeer. De Slangenhoutstraat is nog even afgesloten. Het ministerie doet een beroep op de weggebruikers nog wat begrip op te brengen zodat deze werkzaamheden uitgevoerd worden voor een veilig en vlotter verkeer.

Volgens Wip zijn de asfalteringswerkzaamheden vrijdagavond begonnen. Naast de asfalteringswerkzaamheden is ook een portaal geplaatst voor het verkeerslicht. Gelet op de uitvoering van het project zijn de werkzaamheden wat uitgelopen, waardoor er filevorming was in het gehele gebied rondom de Van 't Hogerhuysstraat.


Wip zegt dat met man en macht gewerkt is om de werkzaamheden uit te voeren en uiteindelijk is de Van 't Hogerhuystraat nu beter begaanbaar. Mede door de verkeerslichten die geplaatst zijn, zal er sprake zijn van een betere verkeersontwikkeling.

OWT&C doet er nu alles aan om de resterende werkzaamheden gauw af te ronden zodat de Slangenhoutstraat ook geheel opengesteld kan worden. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd in verband met de spoedige openstelling van de nieuwe brug te Beekhuizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten