donderdag 31 januari 2019

Wedprekash Joeloemsingh nu districtscommissaris van Wanica Zuid-West

De president is bezig met wisselingen op diverse districtscommissariaten


Districtscommissaris (dc) Wedprekash Joeloemsingh neemt vandaag, donderdag 31 januari 2019,  de leiding van Wanica Zuid-West over van Sarwankoemar Ramai. President Desi Bouterse had op 11 januari aangekondigd, dat Wanica wacht op de districtscommissaris , die graag had willen blijven in Nickerie, zo schrijft Starnieuws. 

Joeloemsingh heeft zeven jaar de leiding gehad over Nickerie. Hij heeft overgedragen aan Nisha Kurban-Baboe. Het is nog niet duidelijk waar Ramai zal worden gestationeerd.

De president is bezig met wisselingen op diverse districtscommissariaten. Eric Grauwde is de nieuwe districtscommissaris van Paramaribo Zuid-West. Hij volgt Remie Pollack op die vandaag overdraagt. Pollack gaat zich in Commewijne actief bezighouden met de politiek. Hij zal door de NDP kandidaat worden gesteld in Commewijne, waar hij eerder twee keer de kar van de NPS heeft getrokken.

Frederik Finisie heeft in oktober het roer overgenomen in Brokopondo, terwijl Humphry Jeroe de leiding heeft in Boven-Suriname.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten