dinsdag 4 december 2018

Parkeerplaats Jaarbeurs tweemaal zoveel duurder dan entreekaartje

Entreekaartje Jaarbeurs kost Srd 10 en parkeren van de auto Srd 20...


Het Dagblad Suriname bericht vandaag, dinsdag 4 december 2018, dat een parkeerplaats voor de Jjaarbeurs tweemaal duurder is dan een entreekaartje. Het is vandaag de laatste dag van de Jaarbeurs. Gezien het grote aantal bezoekers dat jaarlijks de beurs bezoekt, kan ongetwijfeld gesteld worden dat deze activiteit als de populairste beurs van Suriname getypeerd kan worden.

Een zeer onaangename bijkomstigheid is echter het tekort aan parkeerruimte. Zo was ook dit jaar de omgeving rond het terrein van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF), waar de Jaarbeurs jaarlijks wordt gehouden, vol voertuigen.

Voor personen die hun voertuigen nergens kwijt konden, bleef slechts één optie over: betaald parkeren. Voor een veilige parkeerplek zou wat extra centjes uitgeven geen roet in het eten moeten gooien.

Maar, het was voor velen wel een verrassing om vlak na het parkeren op het terrein, tegenover de ingang van de Jaarbeurs, meteen Srd 20 te moeten neertellen. Dit, terwijl een entreekaartje voor de beurs Srd 10 kost.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten