woensdag 19 december 2018

Kannibaaltrio in Brazilië veroordeeld tot tientallen jaren gevangenisstraf na koken van vlees drie vermoorde vrouwen

Hoofddader veroordeeld tot 71 jaar gevangenisstraf, echtgenote tot 68 jaar



Een Braziliaanse man, zijn vrouw en zijn minnares zijn allemaal veroordeeld tot tientallen jaren gevangenisstraf voor het vermoorden van vrouwen en het koken van hun vlees voor traditionele gevulde broodjes vlees, dat ze aan buren hebben verkocht. 

Jorge Beltrao Negromonte da Silveira - die de 'Sweeney Todd'-kannibaal werd genoemd - zijn vrouw Isabel Pires en zijn minnares, Bruna Cristina Oliveira, werden in 2012 gearresteerd vanwege de moord op drie vrouwen, meldt de Braziliaanse nieuwswebsite G1.


Silveira werd veroordeeld tot 71 jaar gevangenisstraf, terwijl zijn vrouw 68 jaar kreeg en zijn minnares 71 jaar en 10 maanden.


Tijdens hun proces hoorde de rechtbank dat het trio vrouwen naar hun huis lokten door hen als kindermeisje te laten werken, maar ze werden vermoord in een gruwelijk zuiveringsritueel. Silveira's echtgenote Pires kookte vervolgens een deel van het vlees van hun slachtoffers om traditionele gevulde broodjes vlees te maken, die zij en Oliveira zouden verkopen in de buurt in Garanhuns, in het noordoosten van Brazilië. De rest van de vrouwenresten werden begraven in de achtertuin van het trio.

Toen de politie Silveira arresteerde, vonden ze een boek met de titel 'Openbaringen van een schizofreen'. Daarin schreef hij over het horen van stemmen en zei hij dat hij verliefd was op het vermoorden van vrouwen.

De rest van de vrouwenresten werden naar verluidt begraven in hun achtertuin.

Dit is de tweede moordveroordeling voor de kannibalenfamilie. In 2014 werd het trio schuldig bevonden aan het doden van Jéssica Camila da Silva Pereira. Silveira werd veroordeeld tot 23 jaar gevangenisstraf voor die moord, terwijl zijn vrouw en minnares werden veroordeeld tot 20 jaar, meldde de BBC.



(Suriname Mirror/9news.com.au/BBC/Folha do Progresso/YouTube/Twitter).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten