woensdag 28 november 2018

President Bouterse brengt bezoek aan de Membre Boekoe Kazerne

(Bron foto's:NII)
Bouterse hoort problemen en vraagstukken manschappen aan

Voorlopige werkgroep gaat alle zaken in kaart brengen


President Desi Bouterse heeft dinsdag 27 november 2018 een bezoek gebracht aan de Membre Boekoe Kazerne en een ontmoeting gehad met de leiding en manschappen van het Nationaal Leger. Volgens het Nationaal Informatie Instituut, NII, heeft Bouterse gemeend een bezoek te brengen aan de manschappen, hen aan te horen en oplossingsmodellen aan te dragen voor knelpunten die er zijn binnen het leger. 

Na een toespraak van de minister van Defensie, Ronny Benschop, gaf de president een korte inleiding. De manschappen in de zaal mochten daarna vragen stellen.

De opperbevelhebber ging in op elke vraag die vanuit de zaal gesteld werd. Na deze sessie hebben de president, de minister en de legerleiding zich teruggetrokken om van gedachten te wisselen over de vraagstukken waarmee het leger te kampen heeft.

Er is een voorlopige werkgroep onder leiding van majoor Klein in het leven geroepen die alle zaken in kaart zal brengen. Deze werkgroep heeft 14 dagen de tijd om met voorstellen te komen. De president heeft gevraagd dat de manschappen vertrouwen hebben in de werkgroep dat deze het werk zal doen zoals is afgesproken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten