vrijdag 12 oktober 2018

Vermoedelijk stoffelijke resten vermiste Monaliza Mijnard (37) aangetroffen

Ex-partner bekent Mijnard te hebben vermoord en in brand gestoken...


Op aanwijzing van de 39-jarige in verzekering gestelde verdachte R.G. zijn vrijdag 12 oktober 2018 vermoedelijk stoffelijke resten van de vermiste Monaliza Mijnard in Paramaribo-Noord aangetroffen. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Mijnard werd dinsdag 9 oktober als vermist bij de politie opgegeven door familieleden. De aangifte van vermissing is door de lokale politie van het ressort Geyersvlijt overgedragen aan de Recherche van regio Paramaribo die meteen een onderzoek startte.

Het onderzoek leidde naar haar ex-partner G. die donderdag werd aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

De bromfiets waarmee het slachtoffer maandag 8 oktober haar woning had verlaten, is gedemonteerd op een adres in het district Wanica aangetroffen.

Nadat de verdachte flink aan de tand was gevoeld door rechercheurs van regio Paramaribo heeft hij bekend de vrouw te hebben vermoord en haar lichaam daarna in brand te hebben gestoken.

De stoffelijke resten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie voor onderzoek in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de recherche van Paramaribo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten