donderdag 23 augustus 2018

'Machtsmisbruik' bij gebruik asfalt in Saramacca

Ressortleider A.R. van Openbare Werken Saramacca kiest voor eigen belang 

Asfalt bestemd voor de Mr. P. Chandishawweg voor andere doeleinden gebruikt...


Het Dagblad Suriname schrijft woensdag 22 augustus 2018, dat het geen onbekend fenomeen is, dat de Mr. P. Chandishawweg (Saramacca) in een slechte staat verkeert. Zo'n 2 weken geleden is er ten behoeve van deze weg asfalt beschikbaar gesteld waarmee circa 3 kilometer van de straat gerehabiliteerd kon worden. 

Initieel zorgde deze geste voor veel vreugde bij de bewoners van de Mr. P. Chandishawweg, totdat de ressortleider A.R. van Openbare Werken Saramacca ervoor koos om dit asfalt aan te wenden voor andere doeleinden.

'Het is al jaren zo, dat de weg tussen Hamburg en de Mr. P. Chandishawweg vol verzakkingen zit. Af en toe wordt het wel gerepareerd, maar die gaten blijven maar komen. Nu blijkt dat er asfalt is aangeleverd, maar de ressortleider heeft alleen een deel van Hamburg en van Creola hersteld, terwijl het asfalt voor de Mr. P. Chandishawweg was bestemd', vertelt een plaatselijke bewoner.

De keus voor de rehabilitatie van Creola is niet ondenkbaar. Daar wonen namelijk familieleden van de ressortleider, voegt de bewoner toe. 'Het is niet prettig om te rijden in een straat waar je constant moet uitwijken voor gaten, terwijl Creola wel begaanbaar is. De ressortleider heeft zich dus schuldig gemaakt aan machtsmisbruik.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten