vrijdag 15 juni 2018

Mike Antonius nu, na ruim 2 jaar waarnemend, officieel benoemd tot directeur van Telesur.

Antonius fungeerde sinds 11 mei 2016 als waarnemend-directeur


Mike Antonius is officieel benoemd tot directeur van Telesur. Zijn aanstelling, op voordracht van de Raad van Commissarissen, werd woensdag bekendgemaakt tijdens het officiële bezoek van minister Patrick Pengel van Openbare Werken, Transport en Communicatie, aldus vandaag, vrijdag 15 juni 2018, de Ware Tijd.

Antonius fungeerde sinds 11 mei 2016 als waarnemend-directeur, meldt het telecommunicatiebedrijf donderdag in een persbericht.

In gezelschap van onder andere directrice Joyce Blokland van het ministerie en de president van de Raad van Commissarissen van Telesur, Gardelito Hew A Kee, werd de minister rondgeleid in DataSur en ATV aan de Van't Hogerhuysstraat. Ook woonden de gasten een presentatie bij over onder andere het Telesur Nationaal Breedbandproject en het project Ontsluiting Binnenland.

Bij het bezoek van de minister waren verder aanwezig enkele Telesur-managers, de coördinatrice commercieel Onderdirectoraat, Grace Yard-Hensen, de coördinator Technisch Onderdirectoraat, Doric Ramlakhan. en vertegenwoordigers van de Telegraaf en Telefoon Werknemers Organisatie Suriname (TTWOS).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten