donderdag 15 maart 2018

Venezolaanse honkballer Danry Vasquez (24) in opspraak in VS

Twee jaar oude beelden online verschenen van ernstige mishandeling van zijn vriendin

 
Honkballer Danry Vasquez (24) uit Venezuela zit zonder werk, nadat twee jaar oude beelden zijn verschenen van een ernstige mishandeling van zijn vriendin. Het gaat om een mishandeling in augustus 2016, in het stadion van de Double A Corpus Christi Hooks, de Amerikaanse club waar de Venezolaanse honkballer destijds speelde.



Sinds kort speelt Vasquez voor de Lancaster Barnstormers, een club uit Pennsylvania. Die club wil na het zien van deze beelden niks meer met hem te maken hebben.

Michael Reynolds, de coach van de Lancaster Barnstormers, laat in een verklaring weten: 'We hebben geen andere keus dan de relatie te verbreken. We kunnen dit gedrag niet tolereren.'




Vasquez werd kort na de mishandeling in 2016 gearresteerd, maar omdat zijn vriendin geen aanklacht indiende kwam de honkballer er met een milde straf vanaf: Vasquez moest slechts een training zelfbeheersing volgen.

Vorige week verliep zijn proeftijd en daarmee is de zaak officieel afgedaan. Nu de beelden van de mishandeling zijn opgedoken krijgt het incident toch nog een staartje. De vraag is of er nog een club zal zijn die met Vasquez in zee wil gaan.

Hij heeft overigens woensdag 14 maart 2018 een Twitter-account gemaakt om de wereld te laten weten dat het kennelijk goed gaat tussen hem en zijn vriendin.....



(Suriname Mirror/Sports Illustrated/AD/YouTube/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten