woensdag 7 februari 2018

Inspecteur-generaal Jan Huurman haalt uit naar ‘onjuiste berichtgeving Antilliaans Dagblad’

Huurman vraagt Raad van Bestuur van het Sehos om rectificatie


Inspecteur-generaal Jan Huurman van de Inspectie voor de Volksgezondheid wraakt de ‘onjuiste berichtgeving in het Antilliaans Dagblad’ over de aankondiging van het Sint Elisabeth Hospitaal van nieuw onderzoek naar het OK-centrum in het ziekenhuis, in het bijzonder naar het functioneren van algemeen chirurg Menno Misset. Dit schrijft het Antilliaans Dagblad vandaag, woensdag 7 februari 2018.

Naar aanleiding van de publicatie heeft Huurman de Raad van Bestuur van het Sehos om rectificatie gevraagd. De Raad van Bestuur van het Sehos heeft niet op het verzoek gereageerd.

Dat maakt de inspecteur-generaal bekend middels een persbericht, waarin hij stelt: 'De Inspectie voor de Volksgezondheid heeft onmiddellijk na het verschijnen van het bericht in het Antilliaans Dagblad de Raad van Bestuur van het Sehos verzocht met een reactie te komen. Dit is gisteren per brief herhaald. Nu enige actie van het Sehos is uitgebleven, voelt de Inspectie zich gedwongen om zelf deze rectificatie uit te geven.'

Inspecteur-generaal Huurman is faliekant tegen vervolgonderzoek naar het functioneren van algemeen chirurg Menno Misset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten