donderdag 7 december 2017

VHP-voorzitter Santokhi ontvangt VS-ambassadeur Nolan in 'de Olifant'

Nolan en Santokhi laten actuele crisissituatie van het land de revue passeren

(Bron foto: VHP)

VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi heeft woensdag 6 december 2017 de Amerikaanse ambassadeur Edwin Nolan in het partijcentrum van de VHP, 'de Olifant', ontvangen. Glenn Oehlers, plaatsvervanger van de VHP-voorzitter, was ook aanwezig bij het bezoek van de Amerikaanse diplomaat, zo laat de partij in een persbericht weten. 

Diverse actuele onderwerpen zijn tijdens het gesprek aan de orde gekomen. Tijdens het gesprek is  gesproken over samenwerking tussen de beide landen, de ontwikkelingen en standpunten ten aan zien van de buitenlandse politiek van Suriname en de Verenigde Staten.

Verder is aan de orde gekomen, de politieke situatie in ons land waaronder de rechtsstaat en de financieel-economische situatie in het land.

Er is voorts gesproken over hoe het land uit deze penibele situatie kan geraken en wat de lichtpunten zijn in de toekomst. Hoe de VS en de internationale gemeenschap ondersteuning kunnen geven voor de wederopbouw van het land. In de komende tijd zullen de gesprekken voortgezet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten