donderdag 23 november 2017

Nieuwe ambassadeur Brazilië Laudemar Gonçalves de Aguiar Neto biedt kopieën van zijn geloofsbrieven aan

(Bron foto: NII)
Minister van Buitenlandse Zaken Yldiz Pollack-Beighle neemt kopieën in ontvangst


De nieuwe ambassadeur van Brazilië in Suriname, Laudemar Gonçalves de Aguiar Neto, heeft gisteren op het ministerie van Buitenlandse Zaken de kopieën van zijn geloofsbrieven aangeboden aan de minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, zo meldt hhet Nationaal Informatie Instituut (NII) vandaag, donderdag 23 november 2017.

Ambassadeur Laudemar de Aguiar zal maandag 27 november zijn originele geloofsbrieven aanbieden aan president Desi Bouterse.

Tijdens het bezoek van de nieuwe Braziliaanse ambassadeur aan minister Pollack-Beighle zijn met name de bestaande goede bilaterale banden aangehaald en werd gesproken over het verder uitdiepen van de technische samenwerkingsrelatie tussen beide landen.

In het verlengde hiervan vindt vandaag de ondertekening van een Trilaterale Samenwerkingsovereenkomst 'Assistance to Suriname`s Agricultural Health and Food Safety System' plaats. De minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij zal bij het ministerie van Buitenlandse Zaken het document ondertekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten