donderdag 23 november 2017

Familie Baboeram distantieert zich van acties en beweringen Sandew Hira (Dew Baboeram)

'Hira heeft op de schoot van de hoofdverdachte zijn integriteit en loyaliteit verloren'

'Hira is afgegleden tot spreekbuis van de man aan wiens handen bloed kleeft, ook het bloed van zijn broer'


De familie Baboeram distantieert zich nadrukkelijk van acties en beweringen van Sandew Hira (Dew Baboeram). Dat deelt de familie mee in een woensdag 22 november 2017 uitgebrachte verklaring ondertekend door Arthur Baboeram en acht andere bloedverwanten (zie onderaan). 

Zij stellen dat Sandew Hira 'op de schoot van de hoofdverdachte zijn integriteit en loyaliteit heeft verloren'.

De familie vindt dat na de compleet respectloze pogingen tot 'verzoening' Sandew Hira zich nu via de media opwerpt als advocaat van de hoofdverdachte in het decembermoordenproces.

'Wij hechten waarde aan de rechtsgang en menen dat de verdediging in de rechtszaal moet worden gevoerd en niet via de media door een politieke marionet van de hoofdverdachte. Gefaald in zijn pogingen om respect af te dwingen bij zijn omgeving, is Sandew Hira afgegleden tot spreekbuis van de man aan wiens handen bloed kleeft, ook het bloed van zijn broer', stellen de familieleden in hun verklaring.

Zij hopen dat op basis van feiten die in de rechtszaal komen vast te staan, de verantwoordelijken voor de decembermoorden worden bestraft. Het is aan de rechter een oordeel te vellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten