donderdag 16 november 2017

Man (25) masturbeert op ondergoed aan waslijn van buurvrouwen

Buurman krijgt na aangifte .... slechts een waarschuwing


De politie van Paramaribo heeft twee verdachten opgebracht voor verhoor tegen wie aangifte van bedreiging met verkrachting is gedaan. Uit het politieonderzoek blijkt, aldus het Dagblad Suriname woensdag 15 november 2017, dat de aangeefster en haar - volgens het dagblad - 'opgeschoten dochter  na het baden in bh en ondergoed in hun afgesloten woning rondliepen. 

Op een dag is hun buurman, een 25-jarige man, gaan gluren in de woning van de vrouwen. De dochter betrapte de buurman op een moment op heterdaad en schreeuwde om hulp. De man is toen over de schutting gesprongen en weggerend.

Maar, tijdens afwezigheid van de vrouwen, ging de buurman naar hun woning en masturbeerde op het ondergoed, dat de aangeefster en haar dochter aan de waslijn had opgehangen. De volgende ochtend bij het weghalen van hun ondergoed van de waslijn, werden zij geconfronteerd met sperma op het ondergoed.

De aangeefster sprak de buurman, die overigens een vrouw in huis heeft, aan. Op die bewuste dag is een oom van de verdachte tussenbeide gekomen. In plaats van zijn neef te waarschuwen, begon hij de twee vrouwen te dreigen met verkrachting.

De politie heeft na de aangifte alle partijen uitgenodigd voor een gesprek. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten, dus zowel de oom als zijn neefje, na een ernstige waarschuwing heengezonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten