zaterdag 13 juni 2020

Supervisor bij een securitybedrijf doodgestoken door ontevreden wachter

59-Jarige Ghanese verdachte pleegt met verdelgingsmiddel zelfmoord


De Ware Tijd bericht zaterdagmiddag 13 juni 2020, dat een supervisor bij een securitybedrijf vrijdagavond met steekverwondingen aan zijn hals, rug en linkerarm naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) wad gebracht door collega's. Korte tijd daarna overleed hij  aan de opgelopen verwondingen. 

Met een pendelbus moest hij enkele collega's op hun post afzetten. De 59-jarige N.P., een Ghanees, bleek het niet eens te zijn met de plek waar hij de wacht moest houden en kreeg ruzie met zijn supervisor. Toen die op de Kasabaholoweg uitstapte werd hij van achteren gegrepen door P. die hem met een scherp voorwerp meerdere keren stak.

De verdachte vluchtte te voet.

De gewonde supervisor werd door de andere collega's met de pendelbus in allerijl naar de SEH gebracht.

De politie van Uitvlugt, die inmiddels op de hoogte was gebracht, begaf zich naar het AZP voor verder onderzoek. Na verkregen informatie werd P. op zijn woonadres aangetroffen. De verdachte bleek een verdelgingsmiddel te hebben ingenomen. Hij werd met de ambulance naar het AZP gebracht, waar hij zaterdagochtend is overleden. De zaak wordt verder onderzocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten