vrijdag 15 mei 2020

'HVB-partijleider Raymond Sapoen is bewust kwaadaardig bezig'

'Er is sprake van diefstal en geen vandalisme, Sapoen heeft de zaak verzonnen'


'Twee promo-voertuigen van HVB-kandidaat Wikash Tedjoe in Wanica, zijn vernield. Ruiten van een van de voertuigen zijn kapot geslagen. Het is ronduit belachelijk en onverantwoordelijk van partijleider Raymond Sapoen van de HVB, zonder enig bewijs de oranje partij te beschuldigen van vandalisme. De HVB-partijleider is bewust kwaadaardig bezig, het is duidelijk dat hij de oranjepartij in kwaad daglicht wil stellen. 

Ik vraag me in gemoede af of dit het niveau is van deze ‘partijleider’. Hij dient zich eerst ervan te vergewissen wie de promo-voertuigen vernield heeft, voordat hij de beschuldigende vinger wijst richting de oranje partij. 

Onlangs heeft de oranje partij een dringende oproep gedaan aan de politieke leiders om erop toe te zien, dat de aanhangers van de politieke partijen zich niet schuldig moeten maken aan vandalisme en banaliteiten. De oranje partij houdt zich strikt aan die regels, de oranje partij is een beschaafde partij. 

Het voorval heeft zich voorgedaan aan de Boulangerstraat bij het voetbalveld van Frasura. Bijkans 30 tot 40 personen hebben dit voorval meegemaakt en zij kunnen dit beamen. De eigenaar van de auto heeft zelf aangegeven dat zijn tas met persoonlijke spullen is meegenomen. Dus er is sprake van diefstal en geen vandalisme. Raymond Sapoen heeft de zaak verzonnen en dat is ongepast en onfatsoenlijk. 

We zijn nu in verkiezingstijd en omdat de HVB geen politieke issues meer heeft, beschuldigt zij de oranje partij van vandalisme. Dit is een zielige vertoning en goedkope manier om aandacht te trekken. De HVB doet dit, omdat zij geen boodschap heeft voor de samenleving. De oranje partij gaat zich niet bezig houden met de HVB, die niet eens een kwart zetel waard is in Wanica. 

Raymond Sapoen moet niet vergeten, dat zijn HVB medeschuldig is aan de financieel-economische debacle van het land. HVB is NDP en NDP is HVB, dus twee handen op een buik. Wie op de HVB stemt, stemt op de NDP. Deze twee partijen hebben het volk zwaar in de steek gelaten. Door het wanbeleid van deze coalitie, waarin de HVB ook participeert, is de hele economie van het land ontwricht. 

Idris Naipal 
VHP mediacommissie'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten