vrijdag 15 mei 2020

Binnen één week vier keer geschoten op 'Surinaamse' panden in Rotterdam

Pakkettenwinkel, woning eigenaar en een Surinaams eethuis beschoten


In Rotterdam is afgelopen week geschoten op een pakkettenwinkel aan de Mathenesserdijk, op de woning van de eigenaar, op een Surinaams eethuis in Kralingen en op een woning van een echtpaar aan de Jagthuisstraat in Rotterdam-West. De politie onderzoekt of de incidenten verband met elkaar houden, zo meldt een woordvoerder aldus het Algemeen Dagblad donderdag 14 mei 2020.

Bewoners van de Potgieterstraat in Rotterdam-West werden in de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 mei opgeschrikt door een schietpartij. In de straat werden meerdere schoten gelost. Er raakte niemand gewond.


Afgelopen zaterdagnacht werden vier kogels door de ruit van ‘De Beste Pakketendienst’ aan de Mathenesserdijk afgevuurd. In de winkel kunnen mensen pakketten versturen naar onder meer Suriname. De eigenaar van de zaak is degene die op het beschoten adres in de Potgieterstraat woont.

In de nacht van maandag op dinsdag was het Surinaams eethuis Giomi’s Food in Kralingen aan de beurt. Daar trof de politie zeven kogelgaten in de voordeur aan.
En afgelopen nacht schoot een onbekende schutter 6 kogels op een woning van een echtpaar van middelbare leeftijd aan de Jagthuisstraat in Rotterdam-West. Niemand raakte gewond. Eerder ontplofte een vuurwerkbom voor de deur van de beschoten woning en werd een raam ingegooid, aldus een buurman in het Algemeen Dagblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten